Manteniment informàtic

què oferim?

Confiança, transparència, professionalitat i dedicació són les paraules clau que ens defineixen com a empresa. Som una empresa jove i amb visió innovadora, que constantment millorem els nostres serveis per oferir eines i formació de qualitat al millor preu. Entenem que la confiança dels nostres clients és fonamental per a nosaltres i per això treballem constantment per millorar i oferir el millor servei de manteniment.

Som especialistes en la gestió de parcs informàtics per a empreses de totes les mides, des de 2 fins a 700 treballadors. A més, estem altament especialitzats en el sector mèdic i en el sector de la disseny, producció audiovisual i videojocs.

Som orgullosos de tenir un equip de tècnics i comercials altament capacitats, jove i dinàmics, que són capaços d'afrontar qualsevol repte en temps record i amb gran eficiència. Amb experiència en entorns complicats i sota pressió, sabem com reaccionar en moments crítics i solucionar problemes amb celeritat.

Té un problema que arrossega fa temps al seu parc informàtic? No dubti en contactar amb nosaltres. Estarem encantats de poder ajudar-lo a resoldre'l amb rapidesa i eficiència.

Contactar

Què inclou el manteniment?

serveis que destaquem en el manteniment

Revisions

Revisem periòdicament el seus equips per evitar futurs problemes.

Monitorització

De forma centralitzada monitoritzem les constants vitals del Servidors i/o equips rellevants de la seva empresa.

Asistencia remota inmediata

Sistema de gestió i suport remot d'última generació únic al nostre païs.

Temps de Resposta - SLA

Oferim un temps de resposta inferior a 4 hores en cas d'urgència.

Manteniment informàtic

Suport remot

Per donar un servei immediat i còmode, disposem d'un avançat i innovador sistema de control remot sota demanda, de l'Equip del client. ja sigui Apple, Windows o Linux

Windows / Apple / Linux

Especialitzats en suport en varies plataformes, especialment Windows i Apple

Servei VIP

Servei VIP: Tots els nostres clients són importants, del més petit al més gran. Tots disposen d'una solució personalitzada a la mida en la nostra cartera de solucions.

Portals de gestió


Intranet (SAT)

Cada client té accés a un portal on pot controlar en tot moment els seus albarans, material facturat i donar notificació de incidències.

Remot.cat

Portal d'accés remot sota demanda, on el client pot accedir de forma ràpida, on permetrà els nostres tècnics realitzar l’assistència

Servei de monitoratge 24/7

A petició del client disposem d'un sistema de monitorització del seu sistema informàtic, per verificar des de les nostres oficines el correcte funcionament, i prevenir fallades amb antelació. El sistema és controlat pel nostre tècnic